γρήγορα | οικονομικά | υπεύθυνα

Ένας σημαντικός και ταυτόχρονα παρεξηγημένος παράγοντας για να λειτουργήσει σωστά ένας ιστότοπος είναι το λεγόμενο  web hosting , δηλαδή η φιλοξενία του site μας. Αργό web hosting με αρκετά downtime  , δηλαδή πτώση του site έστω και για λίγα λεπτά επαναλαμβανόμενα τακτικά μέσα σε έναν χρόνο σημαίνει χαμηλή επισκεψιμότητα που προέρχεται από τις χαμηλές θέσεις που έχει καταλάβει ο ιστότοπος μας στις μηχανές αναζήτησης.Σημαντικός ρόλο παίζει στην επιλογή του web hosting η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας καθώς eshop με αρκετούς επισκέπτες χρειάζοντε γρήγορους σέρβερ,ενώ απλά σαιτ μπορούν να καλυφθούν από τα οικονομικότερα πακέτα.

Όλα τα site μας φιλοξενούνται από ελληνική εταιρία σε data center που βρίσκονται στην Ελλάδα ,την Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Κάθε ιστοσελίδα είτε φιλοξενείται σε σέρβερ με windows, είτε με Linux προστατεύεται από antivirus και firewall για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια του ενώ καθημερινά γίνεται backup για να μειωθεί ο κίνδυνος πτώσης του site. To ποσοστό που το site είναι online αγγίζει το 99,9%. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας αναφέρουμε τα σχετικά πακέτα τα οποία μπορούν να έχουν ετήσια χρονική διάρκεια μέχρι όσο επιθυμείτε εσείς. Η εταιρία που φιλοξενεί τα σαιτ μας προσφέρει και SSD δίσκους για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα φορτώματος της ιστοσελίδας σας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε και domain name , η επωνυμία μας στον αχανές χώρο του internet. Ένα όνομα εύηχο,εύκολο και σχετικά μικρό θα μας αυξήσει την επισκεψιμότητα περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Υπάρχουν πακέτα για οποιαδήποτε κατάληξη (gr , com , eu κτλ) και για οποιαδήποτε χρονική περίοδος. Η μικρότερη χρονική περίοδος για την ελληνική κατάληξη gr είναι τα δύο χρόνια. Σε πακέτα δημιουργίας site και ειδικότερα κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων πολλές φορές κατά περιόδους ύπαρχουν προσφορές για δωρεάν φιλοξενία και domain name.