γρήγορα | οικονομικά | υπεύθυνα

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα από την δουλειά μας. Οι δυναμικές ιστοσελίδες μας και τα eshop κατασκευάζονται από σύγχρονα template και εργαλεία της joomla , wordpress και prestashop παρέχοντας με επιπλέον εργαλεία επιπρόσθετη ασφάλεια από τυχόν επιθέσεις ενώ υπάρχει καθημερινό backup. Η συντήρηση της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει προσωπικά από εσάς ή το προσωπικό σας ή ακόμα και από εμάς μια και υπάρχουν ευέλικτα πακέτα υποστήριξης.Ιδιαίτερα σημαντικός είναι και ο ρόλος της προώθησης της ιστοσελίδας σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα , τις καμπάνιες adwords του google καθώς και άλλα μέσα προβολής.Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με την κατασκευή του ιστότοπου σας , την φιλοξενία του καθώς την προώθηση του.

Ολοκληρώθηκε μια "έμνοστη" ιστοσελίδα...Παραδοσιακά φαγητά γεμάτα σπιτική φροντίδα. To site είναι κατασκευασμένο με την τελευταία έκδοση της joomla και φιλοξενείται σε ευρωπαικό Server.

www.spitika-fagita.gr

Η ιστοσελίδα της ενδοκρινολόγου-διαιτολόγου Δρ Μπουγουλιάς Μαρίας κατασκευασμένος με το open source cms joomla.Ένα πολυγλωσσικό site με κύρια γλώσσα την ελληνική και ακολουθούν τα ιταλικά και τα αγγλικά.

www.bougouliamaria.gr

Η ιστοσελίδα του web radio alterradiolive.com κατασκευασμένος με το open source cms joomla.To streaming γινεται με icecast server

www.alterradiolive.com

Η ιστοσελίδα της event planner Γιάννα Γιουρούκη αφιερωμένη στον γάμο και την βάπτιση κατασκευασμένος με το open source cms joomla.

www.giannagiourouki.gr

Ο ιστότοπος των καταστημάτων οπτικών ΜΑΤΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ κατασκευασμένος με το open source cms joomla.

www.opticamati.gr

Η ιστοσελίδα αυτή είναι μια προσωπική προσπάθεια αφιερωμένη στα bonsai κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου με το open source joomla.

www.bonsai-hobby.com

Στατική σελίδα του 2011 της εταιρίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥ & ΣΙΑ με παρουσία όλων των λέξεων κλειδιών αναζήτησης στην πρώτη σελίδα του google!!!

www.pdimou.gr

Δυναμική σελίδα των υπηρεσιών parking PARKING ΒΥΖΑΝΤΙΟ με χρήση του open source joomla και κώδικα php για υπολογισμό κόστους του parking.

www.parking-byzantio.gr