γρήγορα | οικονομικά | υπεύθυνα

Κατασκευάζουμε στατικές ή δυναμικές σελίδες για την προσωπική σας προβολή (όπως πχ ένα χόμπυ σας κτλ) ή για την παρουσίαση της εταιρίας και του καταστήματος σας στον χώρο του internet.Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τι ακριβώς θέλετε, πως το θέλετε και να σας καταθέσουμε την ανάλογη πρόταση μας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με την κατασκευή ενός site με όσο το  δυνατόν χαμηλότερο κόστος , προβάλλοντας το λογότυπο,τον σκοπό της εταιρίας,την έδρα της με πακέτα που ξεκινούν από 200€. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χαρακτηριστικά ( όπως δημιουργία site για ενοικιαζόμενα δωμάτια) μπορούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς δίνοντας βάση στην σχεδίαση και την ευκολία πλοήγησης εντός του ιστότοπου.

Η άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου τα τελευταία χρόνια ωθεί τις επιχειρήσεις στην δημιούργια ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.  Δημιουργούμε για έσας το δικό σας κατάστημα με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί αυτό όπως την αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας κτλ

Οι σελίδες που δημιουργούμε χρησιμοποιούν τα διάσημα OPEN SOURCE CMS: 1.JOOMLA 2.WORDPRESS 3. PRESTASHOP ανάλογα με τις απαιτήσεις που απαιτούνται για το site σας. Η διαχείριση after sale μπορεί να γίνει από εσάς ακόμα και αν γνωρίζεται ελάχιστα από την χρήση υπολογιστών (υποτυπώδης γνώσεις κειμενογράφου).

Αν δεν έχετε τέτοια δυνατότητα αναλαμβάνουμε την διαχείριση της σελίδας εμείς με κάποιο κόστος.Αυτό αφορά και σελίδες που δεν έχουν κατασκευαστεί από εμας. Στο portofolio μας μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα της δουλειάς μας στα οποία κυριαρχούν η απλότητα και η λειτουργικότητα της σελίδας. Σε κάποια site που απαιτείται ο έντονος σχεδιασμός χρησιμοποιούντε σύγχρονα template τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εσείς μέσα από ένα μεγάλο δείγμα.